Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Policie hledá svědky nehody z posledního prázdninového víkendu

10.9.2020
čtenost 856

NÁCHODSKO - Vůz, který skončil ve škarpě, mělo vytlačit auto s přívěsným vozíkem. Policisté hledají svědky.

Policie hledá svědky nehody z posledního prázdninového víkendu

Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v posledním prázdninovém víkendu na Náchodsku. V sobotu 29. srpna kolem osmé hodiny ranní došlo na silnici III. třídy č. 30815 mezi obcemi Josefov a Jasenná k dopravní nehodě, po níž skončil řidič se svým vozem značky Ford Focus v příkopě obrácený střechou dolů.

„Podle prozatímního zjištění policistů měl být poškozený z komunikace vytlačen terénním vozidlem typu Mitsubishi Pajero nebo Suzuki Samurai - nemusí se ale jednat o tyto značky - třídvéřového typu. Vozidlo mělo být zelené barvy, vpředu mělo mít připevněný velký ochranný rám černé barvy, zatmavená zadní okna, velké terénní pneumatiky. Dále měl mít tento vůz připojený dvouosý vlek stříbrné barvy, na kterém měly být naloženy kovové stavební podpěry, nazývané stavební kozy," upřesnila policejní mluvčí Eva Prachořová.

Pro důkladné vyšetření příčiny i veškerých okolností nehody žádají policisté případné svědky či druhého účastníka nehody o přihlášení a podání vysvětlení o průběhu nehody. Volat je možné na linku 158 nebo přímo policistům na dopravní inspektorát v Náchodě na telefon 974 534 254.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také