Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Muž, který se obnažoval u školy, byl dopaden

30.11.2018
čtenost 1210

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ - Policistům se ve čtvrtek 29. listopadu podařilo zadržet muže, který se obnažoval u základní školy.

Muž, který se obnažoval u školy, byl dopaden

Náchodští kriminalisté společně s policisty z obvodního oddělení Nové Město nad Metují ve čtvrtek 29. listopadu odpoledne objasnili případ muže, který se obnažoval před základní školou v Novém Městě nad Metují. Při šetření zjistili, že muž se ukazoval i před školačkami další školy v jedné z menších obcí.

„Policisté prověřili velké množství informací, které jim předali občané, vytěžili kamerové záznamy městského kamerového systému i dalších institucí a objektů, a denně hlídkovali v okolí škol. Díky tomu jim v síti uvízl čtyřiapadesátiletý muž z Náchodska, kterého včerejšího odpoledne zadrželi. Podezřelý se posléze k činnosti doznal," sdělila policejní mluvčí Eva Prachařová.

Policie s mužem zahájila úkony trestního řízení pro přečin výtržnictví. V rámci vyšetřování si policisté vyžádali odborné vyjádření sexuologa. Zatím muži za jeho chování hrozí až dvouletý trest odnětí svobody nebo peněžitý trest.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také