Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Dušan Jurkovič, Danny Smiřický, Barunka Panklová nebo Lotrando. Ti všichni se sejdou na slavnosti Festivalu zážitků

21.9.2018
čtenost 1627

MALÉ SVATOŇOVICE - V sobotu 22. září ve 14 hodin ožije centrum významnými osobnostmi z letošního ročníku Festivalu zážitků.

Dušan Jurkovič, Danny Smiřický, Barunka Panklová nebo Lotrando. Ti všichni se sejdou na slavnosti Festivalu zážitků

Už tuto sobotu 22. září se v rodišti Karla Čapka uskuteční symbolické předání klíče Festivalu zážitků. Festival se konal celé dva měsíce letních prázdnin, kdy se návštěvníci mohli v některých městech Kladského pomezí na obou stranách hranice potkat s osobnostmi jako Dušan Jurkovič, Danny Smiřický nebo Barunka Panklová a vrátit se tak v čase. 

mapa festival zážitků



Vedle slavnostního předání klíče do rukou jednoho z řad vojáků, neboť historii vojenství bude věnována příští sezóna Festivalu zážitků, budou připraveny také tvořivé dílničky pro děti, loupežnická stezka za pokladem, divadelní představení O Pejskovi a Kočičce nebo koncerty orchestrů Swingáček a Prima Jazz Band. 

plakát festival zážitků klíč


Všichni návštěvníci si tak budou moci připomenout jednotlivé letní zážitky, nebo se s nimi třeba poprvé seznámit. Na pořádek budou celé odpoledne, tedy od 14 až do 18 hodin dohlížet loupežníci Vincek a Lotrando a vřelým slovem bude provázet Danny Smiřický.

Redakce

NachodskySWiNG.cz

Čtěte také