Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Policie pronásledovala čtrnáctiletého řidiče, akce skončila nabouraným autem

23.5.2018
čtenost 993

BROUMOV - V neděli 20. května se ulicemi města proháněl v Audi A4 nezletilý řidič.

Policie pronásledovala čtrnáctiletého řidiče, akce skončila nabouraným autem

Velké překvapení čekalo policisty obvodního oddělení v Broumově v neděli 20. května v půl desáté večer. Automobil jedoucí od Soukenické ulice se před jejich zraky u pivovaru v Olivětíně otočil a vydal se zpátky. Mladíček za volantem se mužům zákona zdál podezřelý a tak se za vozidlem vydali a snažili se ho zastavit.

„Řidič na signály k zastavení nereagoval a snažil se ujet. Při zabočování vpravo do Havlíčkovy ulice vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel ze silnice a poškodil svislý sloupek dopravního značení a naboural do zaparkovaného vozu. Tam svoji jízdu, která se naštěstí obešla bez zranění, zakončil," uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Lustrací mladého motoristy policisté zjistili, že za volantem sedí teprve čtrnáctiletý místní chlapec. Občanský ani řidičský průkaz tak policistům pochopitelně předložit nemohl.

Hmotná škoda na automobilech byla odhadnuta na dvakrát deset tisíc korun, pět tisíc pak na poškozeném dopravním značení. Veškeré příčiny a okolnosti nehody dopravní policie nadále vyšetřuje.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také