Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Novoměstská filharmonie vyráží na jarní turné

2.5.2018
čtenost 753

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ - Novoměstská filharmonie absolvuje v květnu hned tři koncerty. Vstupenky na jeden z nich jsou ještě v prodeji.

Novoměstská filharmonie vyráží na jarní turné

Novoměstská filharmonie (Nofi) už tradičně odstartuje jarní koncertní turné v dobrušském Kině 70, a to v neděli 6. května v 18 hodin. Tentokrát se příchozí mohou těšit na program nesoucí název Jména postav v hudbě. A co si pod tím představit? Ďábelské rytmy Fausta, ohnivé tóny Carmen a spoustu dalších. V rámci festivalu Smetanovské dny se Nofi představí na domácím podiu v sokolovně 20. května se stejným programem. Poslední z květnových koncertů se uskuteční 26. května v červenokosteleckém Divadle J. K. Tyla, kam Nofi přijede pomoci dobré věci. Výtěžek z koncertu bude věnován tamnímu Hospicu Anežky České.

Hosty všech koncertů budou koncertní mistr a sólista Symfonického orchestru Českého rozhlasu Petr Zdvihal a sopranistka teplické konzervatoře Václava Štěpánová. A zatímco první dva koncerty jsou zcela vyprodané, vstupenky do Červeného Kostelce je ještě možné v předprodejích získat.

Eliška Kratěnová
NachodskySWING.cz

Čtěte také