Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Náchodský SWING uvádí Líbánky na Jadranu

20.10.2017
čtenost 1213

HRONOV - V pátek 20. října startuje nová kulturní sezóna Náchodský SWING uvádí.

Náchodský SWING uvádí Líbánky na Jadranu

V říjnovém vydání Náchodského SWINGU jsme tradičně představili novou kulturní sezónu Náchodský SWING uvádí. Tentokrát už devátou! A začínáme právě dnes, tedy v pátek 20. října. Do Jiráskova divadla v Hronově jsme pozvali Evu Holubovou, Boba Klepla, Mariku Šoposkou a další herce ze Studia DVA. Ti přijedou s novou komedií Patrika Hartla. Líbánky na Jadranu jsou o stanování v chorvatském kempu, lásce po padesátce i v pětadvaceti, dvojčatech, prázdninovém opalování, šnorchlování a koloběhu života nejen v Chorvatsku, kam si manželé Eva a Bob vyjedou připomenout svou svatební cestu, aby se připravili na blížící se každodenní důchodové soužití. Vydrží čelit tak velkému množství společně tráveného volného času? Budou si mít ještě vůbec co říct? A jakou roli během jejich dovolené sehrají mladí milenci, kteří si v kempu postaví stan vedle nich?

A zveme vás i na další akce letošní sezóny. Těšit se můžete na kultovní představení Hrdý Budžes s jedinečnou Bárou Hrzánovou v roli osmileté Helenky Součkové, na skvělý Čtyřlístek královéhradeckého Klicperova divadla, který pobaví malé i velké diváky, na emotivní koncert báječné Szidi Tobias a energií, funkem a jazzem našláplý večer s kapelou minus123minut.

Vstupenky bude možné zakoupit v síti Kupvstupenku.

Věříme, že jsme opět měli šťastnou ruku a podařilo se nám vybrat tituly a jména, která vás nejen nalákají vydat se z klidu svých domovů, ale také budou příslibem výjimečných chvil, zážitků a emocí.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také