Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

LiStOVáNí přiveze Roberta Fulghuma!

10.10.2017
čtenost 859

NOVÉ MĚSTO N/M, NÁCHOD - V úterý 17. října navštíví novoměstskou knihovnu a Městské divadlo v Náchodě americký spisovatel Robert Fulghum.

LiStOVáNí přiveze Roberta Fulghuma!

Jedinečnou příležitost setkat se s americkým spisovatelem Robertem Fulghumem budou mít v úterý 17. října návštěvníci Městské knihovny v Novém Městě nad Metují a Městského divadla Dr. Josefa Čížka v Náchodě. Právě tam se totiž na svém turné po celé České republice zastaví cyklus scénického čtení LiStOVáNí, se kterým autor světového bestselleru Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce spolupracuje.

Tentokrát přijel představit svou novou knihu Opravář osudů. Diváci zároveň uvidí divadelní představení z knihy Co jsem to proboha udělal? a budou mít možnost si s Robertem Fulghumem popovídat a nechat si podepsat knihy, které budou na místě ke koupi za zvýhodněnou cenu.

Představení v Novém Městě nad Metují je vyprodané. Do Náchoda, kam si můžete vstupenky stále ještě koupit, zve zakladatel projektu, herec Lukáš Hejlík: „Listování se po dlouhé době vrací do Náchoda, a to přímo velkolepě, protože ho doprovodí samotný Robert Fulghum. Těšíme se, že bude plné divadlo a že si to společně s námi užijete. A kdoví, třeba to bude impuls k tomu, abychom se mohli vídat pravidelně."

Redakce
NachodskySWING.cz
Foto archiv Městské knihovny Třinec

Čtěte také