Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

V sobotu vypukne už šesté Pivobraní

11.7.2017
čtenost 1198

NÁCHOD - 18 pivovarů, Bára Poláková, Michal Hrůza, UDG, Komunál a mnozí další. Takové bude sobotní Pivobraní.

V sobotu vypukne už šesté Pivobraní

Oblíbené Pivobraní vypukne na Masarykově náměstí v centru Náchoda v sobotu 15. července v pravé poledne. Na největší události náchodských letních prázdnin se bude v dosavadní historii akce prezentovat rekordní počet pivovarů. Návštěvníci budou moct degustovat tekutý chléb celkem osmnácti značek! Naraženy budou sudy pivovarů Hendrych, Trautenberk, Raven, Svijany, Rychtář, Létajích chroust, Sedlčanský Krčín nebo Tambor, pít se bude samozřejmě také domácí Primátor, ale také Liberbeer, Radegast, Velkopopovický Kozel, Lobkowicz, Klášter, Novopacké pivo, Krakonoš, Lounský Žejdlík a Krkonošský Medvěd.

                             Loňský ročník Pivobraní ve zkratce

K pestrému výběru tekutin je připraven i bohatý hudební program. Ten ve 13 hodin odstartuje Bohadlo Band. Následovat budou skupiny Sunday Jam a Vaťák (Kabát revival). V půl šesté vystoupí herečka a zpěvačka Barbora Poláková, po ní kapela UDG a Michal Hrůza. V deset večer zahraje Komunál a před půlnocí završí hudební nadílku Pink Floyd revival s originální videoprojekcí.

                               Bára Poláková letos vystoupí pouze na 10 koncertech. Vybrala si i Náchod

O zábavu bude postaráno i jinak. Po loňském úspěchu bude na náměstí opět nainstalován stolní fotbálek v životní velikosti a nachystána bude i fun zóna, kterou bude mít pod palcem jedinečný Gerd Weinlich se svým týmem. Chybět nebude ani populární omyvatelné tetování či malování na obličej.

pivobraní plakát

Vstupenky je za zvýhodněnou cenu možné zakoupit v regionálních informačních centrech a on-line na www.kupvstupenku.cz, k dispozici budou i na místě.

Redakce
NachodskySWING.cz

Čtěte také