Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Rozumím

Lenka Dusilová zazpívá pro Kryštůfka z Dobrošova

19.9.2016
čtenost 2987

VERNÉŘOVICE - V pátek 23. září bude Soulkostel ve Vernéřovicích hostit koncert, jehož výtěžek pomůže malému Kryštofovi z Dobrošova.

Lenka Dusilová zazpívá pro Kryštůfka z Dobrošova

Soulkostel u studánky ve Vernéřovicích bude v pátek 23. září hostit benefiční koncert, jehož výtěžek ze vstupného bude věnován Říhovým z Dobrošova. Jejich pětiletý syn Kryštof utrpěl před třemi lety při tonutí v potoce vážné poranění mozku a jedním z následků jsou potíže s chůzí. Peníze tak rodina použije na koupi speciálního vozíku, který chlapečkovi pomůže nejen doma, ale také ve školce, kam dochází se svým asistentem.

Na koncertě, který pořádá spolek Farební havrani, vystoupí zpěvačka Lenka Dusilová, liberecká kapela Loop Station a skupina Kluci z Broumova. Předprodej vstupenek za 190 korun probíhá v Náchodě na Kamenici v Mlsné Farmářce a v broumovském infocentru. Na místě bude vstupné 250 korun.

„Jsme moc rádi, že Lenka Dusilová přijala naše pozvání vystoupit na koncertě a podpořit dobrou věc. Přípravy koncertu jsou v plném proudu. Kdokoliv, kdo by chtěl spolu s námi finančně pomoci rodině nemocného Kryštofa, nebo podpořit naši činnost, a to jakýmkoliv obnosem, najde kontaktní informace na facebookovém profilu události nebo našeho spolku,“ doplňuje za organizátorky Beata Horenová.

Hana Stoklasová
NachodskySWING.cz
Foto facebook Lenky Dusilové

Čtěte také